De Horecateers zijn drie ervaren specialisten die hun krachten bundelen om horecabedrijven te helpen groeien, vernieuwen en excelleren. Met hun gecombineerde expertise in conceptontwikkeling, marketing & communicatie en operationeel beheer bieden zij een krachtige en complete aanpak.”
HET TEAM
De Drie-eenheid in Horeca Succes

Creatief Conceptontwikkelaar, Journalist & Horeca-ondernemer
Viktor Terpstra is een veelzijdige professional met een brede achtergrond in horeca, journalistiek en creatieve conceptontwikkeling. Als medeoprichter van Horecateers adviseert hij horecabedrijven op het gebied van marketing, communicatie en operationeel beheer. Met zijn bedrijf Impulse Factory ontwikkelt hij creatieve campagnes en begeleidt brainstormsessies.
Als eigenaar van Hotel Cuba Libre bracht hij het bedrijf landelijke bekendheid met innovatieve promotiecampagnes. Daarnaast heeft hij een uitgebreide journalistieke carrière bij onder andere BNN, AVRO en L1, waar hij werkte als redacteur en eindredacteur. Zijn creatieve en strategische inzichten maken hem een expert in storytelling, merkbeleving en zichtbaarheid voor horeca en toerisme.

Creatieve Conceptontwikkelaar & Hospitality Expert
Bart Kuipers is een ervaren creatieve conceptontwikkelaar met een passie voor het creëren van unieke en impactvolle ervaringen in de hospitality-, event- en horecabranche. Als drijvende kracht achter HeerLuX en De Horecateers vertaalt hij ideeën naar verrassende concepten die perfect aansluiten bij de wensen van opdrachtgevers.
Met een sterke achtergrond in operationeel management en bedrijfsadvies ondersteunt hij horecaondernemingen bij strategie, procesoptimalisatie en conceptontwikkeling. Zijn expertise in marketing, communicatie en eventorganisatie maakt hem een veelzijdige professional binnen de sector.

Creatief Marketeer, Vormgever & Webdeveloper
Peter van Neer, creatieve graficus en webdesigner, met veel gevoel voor wat zichtbaarheid garandeert. Peter is eigenaar van Have a Byte in Heerlen en medeoprichter van De Horecateers. Marketing & Communicatie en doordachte concepten gaan hand in hand bij het maken van een nieuwe huisstijl, website of andere digitale of offline uitingen.
Als geen ander kan Peter concepten omzetten in grafische digitale beelden. De partner voor een succesvolle branding en een aansprekende huisstijl van jouw horecabedrijf. Hij begrijpt weet wat gebruikersgemak is. Luistert naar jouw wensen en maakt de perfecte vertaalslag. Peter maakt een lay-out of interface die exact bij jou en je bedrijf past. “We zijn goed in ons vak! Dat durven we best te zeggen”.
Drie Horecateers
3 pijlers van succes voor jouw bedrijf
1. Aramis
CONCEPT ONTWIKKELING
Innovatieve concepten voor nieuwe ondernemingen, maar ook ‘make-overs’ voor bestaande bedrijven die hun marktpositie willen versterken.
2. Porthos
OPERATIONEEL BEHEER
Advies en begeleiding voor het efficiënter inrichten van het operationeel beheer en personeel, met een focus op een soepel lopende en kostenbesparende organisatie.
3. Athos
MARKETING & COMMUNICATIE
Van branding tot creatieve marketingstrategieën, alles gericht op het versterken van de identiteit en zichtbaarheid van horecabedrijven.
Jij de 4e Horecateer?
Kies voor De Horecateers en geef jouw bedrijf de voorsprong die het nodig heeft!
Stuur ons je gegevens via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met je op voor een eerste kennismaking. En wellicht kunnen we daarna samen de eerste stappen van vernieuwing en verbetering zetten!
Neem contact op!
Geen idee (meer) waar je moet beginnen?
Geen probleem.
© 2025 De Horecateers | contact: info@horecateers.nl