Wil jij weten waar je in jouw horecabedrijf tijd, kosten en energie kunt besparen? Met onze Horeca Quick Scan krijg je snel inzicht in verbeterpunten op het gebied van efficiëntie, service en winstgevendheid.
Optimaliseer jouw horecazaak!
Maak jouw zaak toekomst-bestendig!
- Snelle en praktische analyse
- Advies afgestemd op jouw situatie
- Inzicht in sterke punten en verbeterpunten met direct toepasbare tips
- Direct toepasbare verbeterpunten die écht verschil maken
- Meer rendement, minder verspilling en tevreden gasten
Het Horecateers Stappenplan
Ons stappenplan bestaat uit vier onderdelen. Met het doorlopen van deze stappen krijgen wij inzicht in de huidige situatie, ontdekken we de sterke punten en verbeterpunten en kunnen we gericht advies uitbrengen.
Stap 1. Online Quick Scan
Ontdek snel hoe jouw horecazaak presteert!
We starten met een online Quick Scan. Je vult online een uitgebreide vragenlijst in. Met deze eerste stap krijgen wij direct inzicht in kansen op het gebied van efficiëntie, kostenbesparing en gasttevredenheid.
Stap 2. Quick Scan op locatie
Heb je de online Quick Scan gedaan?
Nu is het tijd voor de volgende stap! Onze experts komen bij jou op locatie voor een grondige analyse van je horecazaak. We kijken naar efficiëntie, kostenbesparing en gastbeleving. Tijdens onze Quick Scan op locatie gaat onze expert in gesprek met jou als horecaondernemer.
Stap 3. Rapportage
Een helder rapport met concrete aanbevelingen
Na de Quick Scan en het persoonlijke gesprek ontvang je een duidelijk en praktisch rapport met alle bevindingen en aanbevelingen; een overzichtelijke analyse van jouw bedrijf. Hiermee krijg je inzicht in verbeterpunten en concrete stappen om jouw horecazaak efficiënter en winstgevender te maken.
Stap 4. Evaluatiegesprek
De laatste stap naar succes!
Na de Quick Scan en het rapport plannen we een evaluatiegesprek in. Tijdens dit (online) gesprek bespreken we samen de resultaten en kijken we naar concrete verbeterkansen op het gebied van efficiëntie, kostenbesparing en gastbeleving. We beantwoorden vragen en kijken hoe je de aanbevelingen het beste kunt toepassen in jouw horecazaak. Met praktische tips voor meer succes door gericht te werken aan groei en efficiëntie.
Persoonlijke begeleiding bij de uitvoering kan een volgende stap zijn.